sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Testikirjoitus

Tänne tulee Jorma Tähkän blogi.

2 kommenttia:

 1. Olen lukenut moneen kertaan nämä tekstit.Nyt vaatisin,että jokainen Lastensuojelussa työskentelevä henkilö,joutuisi perehtymään narsistiseen käyttäytymiseen.
  Lapset ovat pääsääntöisesti tuomittu narsistiselle vanhemmalle,koska hän osaa näytellä,jopa parkuu koko oikeusprosessin ajan,näin oikeus on hellä häntä kohtan.
  Parisuhteesta et pääse irti,kun sairastumalla tai olemalla niin kova ettei ole muuta mahdollisuutta ja jälkimmäinen antaa kovan ihmisen maineen ja oikeus katsoo paremmin katuvaista osapuolta ,eli itkevää persoonaa.
  Lapset on saatava narsistiselta vanhemmalta pois ja asiallista tukea,koska nyky yhteiskunta on kohta täysi näitä.Nämä vaihtavat paikkaa ja työtä ovat todella taitavia,tekevät mustastakin valkoisen ja koskaan eivät ole syyllisiä mihinkään.
  Narsisti riitatilanteessa manipuloi lapsenkin ,jopa syyttämään toista osapuolta vaikka asiassa ei ole perää.Tämä on todella tärkeä pointti lapsen kuulemisessa LAPSI ON LOJAALI VANHEMMALLE JA LÄHIVANHEMMALLE VARSINKIN.LAPSI EI KOSKAAN NOUSE SITÄ VANHEMPAA VASTAAN,JOTA HÄN PELKÄÄ.MUTTA LAPSI ON TARKKA ,VANHEMPI JOLLE LAPSI KIUKUTTELEE ON SE JOTA EI TARVITSE PELÄTÄ JA JOKA AUTTAA VAIKKA OLIS MAAILMA SEKAISIN.Narsistisesti ajatteleva ei auta lapsi joutuu kysymään miten sinä voit,asetelma pitäisiu olla toisinpäin.Lapsi joutuu valehtelemaan tosi paljon.Sairastuminen tulee viimeistään silloin,kun itsenäistyminen alkaa,koska narsisti ei päästä irti nuoresta ,hän haluaa hallita ikuisesti.
  Toivon hartaasti,että Jorma Tähkä palkataan riitaisten huoltokiistojen sovittelijaksi näin saadaan lapsille pohja parempaan vanhemmuuteen.

  VastaaPoista